Voorwaarden

Inleiding
Ook bij zo’n leuke service horen wat serieuze zaken. Bij deze alles op een rijtje.

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn stuksprijzen inclusief 21% BTW en exclusief verzend- en eventuele betaalkosten inclusief gratis verzending. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Verzending
Als je bestelling onderweg is laten wij je dit weten middels een e-mailbericht.Over het algemeen duurt de levering binnen Nederland 1 a 2 werkdagen. Voor Belgiƫ en Duitsland is dit gemiddeld 2 a 4 werkdagen. Wij versturen alleen naar particuliere adressen.

Herroepingsrecht
Omdat we een dienst verlenen is het helaas niet mogelijk om nadat je bestelling verstuurd is het bedrag terug te ontvangen. Als je bestelling nog niet is verstuurd en je wilt hem annuleren dan kun je dit binnen zeven werkdagen doorgeven.

Betalingswijze
Je kunt kiezen uit de volgende betalingsmethoden:
* Bankoverboeking
* iDEAL
* Visa en mastercard

Aansprakelijkheid
Nancy schouw kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel geleden schade en voor opruimkosten.

Privacy
Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat je in ons bedrijf hebt en alle persoonlijke informatie die je ons geeft wordt met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld. Wij gebruiken je klantgegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor je ze verstrekt hebt: het zo goed mogelijk verwerken van je order en indien gewenst je zo goed mogelijk informeren over onze aanbiedingen en acties. Nancy Schouw verstrekt je persoonlijke gegevens, en meer in het bijzonder je emailadres, niet aan derden.

Koopovereenkomst
Volgens de Europese regelgeving is een koop, gesloten via elektronische weg (internet), een rechtsgeldige koopovereenkomst, waarop een betaling dient te volgen. De koopovereenkomst kan slechts worden ontbonden indien de klant binnen 10 dagen na de elektronische opdracht schriftelijk of via email aan verkoper te kennen geeft, de koopovereenkomst te willen ontbinden. Bij uitblijven van betaling na de termijn van 10 dagen, is de verkoper gehouden de koopsom via gerechtelijke weg te incasseren, waarbij de kosten daarvan aan de koper in rekening worden gebracht.

Disclaimer
Wij hebben ons best gedaan om de kleuren van de foto’s zoveel mogelijk overeen te laten komen met de realiteit, het kan echter voorkomen dat deze iets afwijken.

 

Menu
Vragen? app met mij